diumenge, 10 d’octubre de 2010

altres webs interessants


EDUCACIÓ

Els Peixets centre privat i laic de primer cicle d'educació infantil (0 a 3 anys) autoritzat per la Generalitat de Catalunya.
Mainada és un centre privat i laic de primer cicle d'educació infantil (0 a 3 anys) autoritzat per la Generalitat de Catalunya.
Aquí hi trobareu els enllaços a les diferens escoles i instituts de Blanes.
LITERATURA INFANTIL I JUVENILConsell Català del Llibre Infantil i Juvenil federació d'organismes per promoure i difondre el llibre infantil i juvenil i la lectura.SOMIARI Jornades d’Àlbum il·lustrat dedicades a debatre noves propostes i experiències generades per diferents agents al voltant d’aquest gènere, patrimoni de la literatura infantil, juvenil i d'adultsOEPLI organització Espanyola per al Llibre Infantil i Juvenil.

GRETEL és un portal que agrupa les activitats de docència i recerca relacionades amb la literatura infantil i juvenil generades a la U.A.B. 
BOOLINO és un blog de literatura infantil on trobaras: recomanacions de llibres, entrevistes, activitats i tallers, una agenda cultural, etc..
FUNDACIÓN GERMÁN SÁNCHEZ RUIPÉREZ és dedica a la activitat educativa i cultural, centra la gran part dels seus programes a la difusió i extensió de la cultura del llibre i de la lectura.

TEATRE

JOCS
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!