dissabte, 1 de gener del 2011

Bases per participar en el Bibliovacances

El bibliovacances és una proposta que fem cada estiu per fomentar  la lectura durant els mesos que els nens tenen vacances escolars.
Bases:
  1. Les edats compreses per aquesta activitat son dels 5 als 11 anys. És imprescindible saber llegir.
  2. Aquest joc es realitzarà durant els mesos de juliol i agost sense cap més temporalitat establerta, es a dir els nens podran venir a la biblioteca en horari d’obertura i llegir els llibres en el moment que ells decideixin.
  3. Els participants hauran d’inscriure’s al taulell de la sala infantil on rebran el llibret de comprensió lectora.
  4. Un cop acabada l’activitat hauran d’entregar el llibret amb les respostes de comprensió lectora en el taulell de la sala infantil.
  5. Si les respostes del llibret de comprensió lectora són correctes, es facilitarà als participants una darrera prova (mapa, trencaclosques, etc.) que els donarà opció a aconseguir un obsequi.

Dinàmica:
Aquesta activitat no dirigida vol ajudar als nens en l'aprenentatge de comprensió lectora proposant-los diferents lectures. Aquestes estan recomanades per a diferents grups d’edats. La dinàmica consisteix en que els participants es llegeixin els llibres proposats, que estan disponibles a la biblioteca, i posteriorment resoldre les preguntes i els passatemps relacionats amb cada lectura*.

Si voleu practicar durant la resta de l’any ho podeu fer descarregant-vos les activitats realitzades cada any en els següents enllaços: 
2016
http://bibinfantil-blanes.blogspot.com.es/2016/07/bibliovacances-2016-food-books.html

2015
http://bibinfantil-blanes.blogspot.com.es/2015/07/bibliovacances-2015-lectures.html

2014
http://bibinfantil-blanes.blogspot.com.es/2014/07/bibliovacances-2014-lectures.html
 

2013
2012
2011

2010
*Si es vol realitzar l'activitat a casa es podran endur en préstec amb el carnet de la biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!