divendres, 11 de febrer del 2011

NPL- Llibres recomanats Febrer 2011

coberta

Lloyd, Sam.
Wendy, la granoteta bocamolla.
Parramón

Comentari:
"Estimats, francament sóc fabulosa!" Amb aquesta frase present a la coberta no és difícil imaginar la temàtica d'aquesta proposta extremadament divertida de l'editorial Parramón.

Una boca de roba llampant, preparada per ser moguda per l'adult, és el primer que crida l'atenció i un bon recurs per animar unes il·lustracions desenfadades i plenes de color, que lliguen a la perfecció amb el to de la història i el personatge.

Aquesta és doncs una bona proposta per riure, amb aquells més orgullosos o amb els que són víctimes de la pedanteria d'un altre, d'aquesta manera d'anar per la vida.
Marta Roig


coberta



Pacovská, Kvéta.
Uno, cinco, muchos.
Kókinos.


Comentari:
Pacovská, la reina del color, la geometria i la irrealitat, ens arriba de nou gràcies a Kókinos amb una proposta pels més petits fantàstica per a jugar a comptar.

El llibre, ple de finestres, encunys, textures i collages permet al petit/a establir associacions entre les grafies i les quantitats i fins i tot interioritzar dels de l'inconscient els primers principis de l'aritmètica.
Marta Roig


coberta

Le Saux, Alain.
La caixa del papa.
Corimbo.



Comentari:
Cal reconèixer que pel paper que juga una mare en els primers anys de la vida d'un menut, ha provocat que, a vegades, els pares quedessin una mica oblidats en les primeres lectures.

A través però d'aquesta caixa, l'autor, també pare, els hi fa tot un homenatge saldant qualsevol deute. Una caixa que no és la de les eines sinó la de 4 contes de cartró que expliquen la vida quotidiana d'un papa normal.

Tot i els colors llampants i el cartró resistent de les seves pàgines no sé si és un llibre per a les petites o petits emparats o si podem regalar-lo directament al pare. En qualsevol cas, la proposta es prou interessant com per fer la prova! .
Marta Roig


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!