dimecres, 20 d’abril del 2011

Butlletí NPL - Número 51 - abril-maig 2011

Nascuts per llegir 
NPL Informa
ISSN 1886-2500

Destacats NPL
El Nascuts al Somiari
Els dies 4, 5, i 6 de maig es va celebrar la segona edició de Somiari: II Jornades d'Àlbum il·lustrat dedicades a debatre noves propostes i experiències generades per diferents agents al voltant d'aquest gènere, patrimoni de la literatura infantil, juvenil i d'adults.
Tal i com ja vam fer l'any passat, des de Nascuts vam sumar-nos a la proposta del Servei de Documentació Infantil i Juvenil de la Biblioteca Xavier Benguerel, i vam unir-nos al comitè organitzador, per tornar a propiciar un espai de debat creatiu, dinàmic i participatiu, al voltant de l'àlbum.
Des d'aquest butlletí agraïm al SDIJ la invitació a participar-hi un any més, i esperem que tots aquells que vàreu assistir-hi, hi trobéssiu noves idees, àlbums desconeguts i reflexions interessants per a la vostra pràctica diària.
A partir del 30 de maig, tots aquells que hi estiguin interessats podran descarregar-se'n la documentació a : http://somiari.wordpress.com/materials/

El Nascuts al Saló del Llibre Infantil i Juvenil
El programa va ser present també al Saló del llibre Infantil i Juvenil, que va omplir de llibres, exposicions i activitats el recinte firal de Mollerussa de l'1 al 13 de maig.
El dissabte dia 7 a les 17.30, el Nascuts va oferir una sessió de "contes sobre la pell" a les famílies amb infants de 0 a 3 anys. Durant uns quaranta minuts, la seva conductora, la narradora i especialista en massatge infantil, Elena Andrés, va mostrar a les famílies participants, estratègies per a explicar contes als seus fills a partir de massatge.

Cuentan que cuentan: II Jornades de literatura infantil i Juvenil
Del 24 al 27 de maig tindran lloc les II Jornades de Literatura Infantil i Juvenil Llatinoamericana, organitzades per Casa Amèrica Catalunya (carrer Còrsega, 299).
La iniciativa té l'objectiu de difondre la literatura infantil i juvenil feta a l'Amèrica Llatina i donar a conèixer les accions de promoció de la lectura que es duen a terme al llarg del territori llatinoamericà.
Educadors, bibliotecaris, promotors de lectura, estudiants universitaris, pares i mares de família i tenim una nova oportunitat per a reflexionar sobre la LIJ i les estratègies que faciliten que aquesta arribi al seu públic, a partir de l'experiència llatinoamericana.
Més informació al web de la Casa Amèrica Catalunya.
PER LLEGIR + CLIQUEU AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!