dilluns, 24 d’octubre del 2011

Hora del conte - Bruixes i Bruixots

ATENCIÓ: canvi de dia el farem el proper
divendres 11 de novembre a la mateixa hora.

Ja esteu apunt per menjar castanyes?? Aprofitem aquesta ocasió perquè pogueu escoltar la cançó de la CASTANYERA però... RECORDEU... Coincidint amb la festivitat de les Castanyes i els moniatos a altres paisos del món per aquestes dates celebren HALLOWEEN
Aquest mes comença la temporada de l'hora del conte i ho fem amb contes sobre Bruixes i Bruixots. Us ho perdreu??

 



SINOPSIS DELS CONTES:
Les bruixes i els bruixots saben fer màgia, encanteris i pocions. Són protagonistes de contes fantàstics en què passen les coses més inversemblants. Entrarem en el món d’aquests personatges amb els contes:
La bruixa i els colors. Una bruixa viu en un casalot on tot és de color negre. El seu gat, l’Esgarip, també és negre i això li porta problemes. Sort que la bruixa té el seu pinzell màgic.
El sastre i les bruixes. Un sastre descobreix que la mare i la filla de la masia on treballa són bruixes i saben volar. Una nit va amb elles a una gran festa de bruixes.
El bruixot i la noia enamorada. El bruixot diu a la noia enamorada que si vol que el seu xicot torni amb ella, li farà una poció. Això sí, per elaborar-la necessitarà un ble de cabells del noi. Com ho farà la noia?
El cavaller Campassol. La princesa Carmesina no es vol casar amb el vescomte de Riudellots, ella estima en Llorenç Grau. La bruixa Akuseia els ajudarà a aconseguir els seus propòsits.


I PER COMENÇAR A ENTRAR EN AMBIENT AQUÍ US DEIXEM AQUEST VIDEO DE LA PEL·LÍCULA PESADILLA ANTES DE NAVIDAD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!