divendres, 13 de gener del 2017

Club de lectura del gener

Ahir els participants al Club de Lectura Infantil ens vam reunir per comentar el conte "El libro de la suerte" de Sergio Lairla. Aquesta vegada ens tocava una lectura en castellà, per anar variant una mica...

Va ser un conte que a primera vista els va semblar poc atractiu, però que mica en mica li vam treure tot el suc i ens va acabar agradant molt. Un conte en el que dos homes viuen dos històries paral·leles però amb actituds ben diferents. Així doncs es van creuant les seves vides sense ells adonar-se'n, el que fa que sigui molt entretingut mirar totes les il·lustracions.

Vam acabar el Club estrenant el regal que ens van deixar els Reis Mags a la Biblioteca. Uns cubs fantàstic que a partir de les imatges ens conviden a inventar històries de tot tipus, fins on la imaginació ens arribi. I realment els nostres nois i noies ho van fer molt bé!!!



EL LIBRO DE LA SUERTE
Un libro que nos hará reflexionar sobre la manera en la que construimos nuestra suerte
y en el papel de la casualidad en nuestra vida.
¿Quién crees que tiene más suerte? ¿Buenaventura o Malapata?
En este libro se cuenta, por un lado, la aventura del señor Buenaventura y, si le damos la vuelta, la del señor Malapata. Los dos viven en el mismo edificio de pisos, pero no se conocen. Uno es ordenado y se toma la vida tal como le viene. El otro, un tanto desastroso y siempre enfurruñado, se enfrenta con los objetos que a su vez se enfrentan a él.
Por cosas del azar, los dos escogerán el mismo destino para sus vacaciones. Allí, Buenaventura logrará perder un billete de la lotería (pero encontrará amigos y el amor). Malapata encontrará un billete de la lotería…
Un libro cuyas ilustraciones de línea clara esconden un total de 1.793 pequeños detalles visuales y te llevarán a tener un ojo en una historia y el otro en otra, a medida que vas reflexionando sobre el funcionamiento del azar y la retorcida métrica que rige nuestras vidas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!