divendres, 16 de juny del 2017

Última trobada del Club de Lectura Infantil, d'aquest curs

Emocionada!!

Així és com em sento desprès de pair la última trobada que vàrem tenir ahir a la tarda amb els nens/es i els pares i mares del Club de Lectura Infantil.

Una tarda en la que els convidats especials eren els pares i fins hi tot van participar inventant un conte entre tots. Els vaig fer treballar una mica!

En definitiva, fantàstic i genial poder compartir aquesta estona i intercanviar opinions i moments viscuts durant el curs. Si he de fer un resum, diria que estic contenta de poder seguir compartint aquestes petites estones mensuals amb vosaltres i que veure-us tant motivats i amb tantes ganes em dona moooolta energia per seguir treballant.

Us espero al proper curs i recordeu que tots els nens/es de entre 8 i 11 anys hi esteu convidats.

I ara mireu que guapos que sortim i quin berenar més bo vam compartir tots plegats.

Ah!! I que consti que també va haver-hi temps per parlar del llibre que tocava comentar "Aventures extraordinàries d'en Massagran". Un llibre que va agradar moltíssim i que va fer obrir les ganes de llegir la continuació.



















Aventures extraordinàries d'en Massagran:

Ara fa exactament cent anys, al maig de 1910, es publicava en “Massagran”, un dels clàssics de la literatura infantil catalana.
En Massagran, que de molt petit sent una especial atracció pel mar, s'embarca amb la intenció de veure nous països i costums. Un seguit d'incidents inesperats el duran al cor de l'Àfrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!