dimecres, 1 de setembre del 2010

Nascuts per llegir

A la sala infantil tenim l'àrea Nascuts per Llegir (NPL). En aquest espai trobareu contes pels més menuts, on els pares podreu gaudir del primer contacte dels vostres nadons amb els llibres.
Quan arribeu a la sala us podeu adreçar al taulell i demanar a les bibliotecàries la carpeta del programa. Hi trobareu informació sobre el projecte, un qüestionari d'habits lectors i una sol·licitut per inscriure el nen@ al programa, amb el que obtindreu el carnet i podreu accedir a tots els serveis que ofereix la biblioteca.
Podeu fer ús dels documents del racó de pares i mares i de l'àrea Nascuts per llegir, on trobareu lectures recomanades per tota la família: des de llibres de coixí fins a llibres per a pares, passant per contes amb fulls de cartró i revistes.
Podeu demanar informació sobre les properes ACTIVITATS programades dins del programa. Aquestes estan adaptades als més menuts i a un públic familiar. També podeu obtenir més informació de les activitats des d'aquest bloc i el web de la biblioteca.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!