divendres, 1 d’octubre del 2010

Lectures


POESIA INFANTIL I JUVENIL. Blog de Poemes infantils, embarbussaments, endevinalles, cançons infantils, llibres i editorials de poesia infantil i juvenil...

QUÈ LLEGEIXES? Fòrum sobre llibres dins del Pla de Foment per la Lectura del Departament de Cultura produït per la Institució de les Lletres Catalanes.

RACÓ DE CONTES. Pàgines web dedicades al món del conte.

UNA MÀ DE CONTES. Contes provinents de les tradicions culturals més diverses, combinant la literatura oral i escrita amb la il·lustració, les arts plàstiques i la música.

XIM I XESCA. Web per fomentar la lectura i la comprensió lectora, pensat per a nens en l'etapa d'educació primària.

BIB BOTÓ. Bloc del grup de treball de biblioteques infantils i juvenils del Col·legi oficial de bibliotecaris-documentalistes de Catalunya.



KUENTALIBROS. Bloc és un espai dirigit a recomanar lectures mitjançant la xarxa d'internet: Narrativa, poesia, teatre, còmics, revistes, notícies d'actualitat, recetaris de cuina ...


LECXIT. és un programa que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora. Treballa de forma lúdica i amena gràcies al voluntariat i a la implicació de l'entorn dels nens i nenes que participen en el programa.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!