dissabte, 16 d’octubre del 2010

NPL - Llibres Recomanats Setembre 2010

Llibres recomanats a: NPL informa; Butlletí Número 45 - Setembre 2010;ISSN 1886-2500

Una estranya bestiola
Daporta, Mon; Villán, Óscar.
Una estranya bestiola.
Hipòtesi; Kalandraka, 2010




Comentari:
Una molt bona proposta, per mirar del dret i del revés, per jugar a descobrir, a anticipar, i enumerar totes aquelles parts del cos que comencem a conèixer ben aviat. Tot plegat servit en pàgines de cartró resistents i atípiques, que fugen dels colors llampants habituals en les propostes per a primers lectors i que ens conviden a passar una bona estona a través d'una proposta estètica amb sensibilitat.
Marta Roig

Emma llora
Bauer, Jutta.
Emma llora.
Santa Marta de Tormes: Lóguez, 2010.
Comentari:
La guanyadora del darrer premi Hans Christian Andersen d'il·lustració, torna amb una proposta per als més petits, que consta de 2 llibres Emma ríe i Emma llora. Dues opcions perfectes per penetrar amb senzillesa al cor de les emocions bàsiques de la tristesa i l'alegria.
Marta Roig
Emma llora Friese, Julia; Duda, Christian.
Todos sus patitos.
Santa Marta de Tormes: Lóguez, 2009.
Comentari:
Tot i que el gaudi complet d'aquesta història no estigui a l'abast dels més petits, us la recomanem enèrgicament abans que desaparegui. La inclusió de diferents nivells de lectura i les il·lustracions meravelloses faciliten poder començar amb una lectura tants sols de la imatge, tornar-hi per descobrir la psicologia complexa dels personatges i continuar llegint-lo fins a aprofundir en el cicle vital que ens presenta.

Marta Roig
  


 Per a més informació, sisplau, contacti amb la següent adreça: http://www.nascutsperllegir.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!