dilluns, 2 de setembre del 2013

El grup Rialles Blanes a la Biblioteca Comarcal de Blanes


RIALLES BLANES és membre de l'Agrupació d'Entitats Rialles a Catalunya, promotora d'Espectacles Infantils i Juvenils dels Països Catalans.

EL GRUP RIALLES BLANES, va portar el primer espectacle el 14 de novembre de 1982. Actualment el formen voluntaris que organitzen una programació estable de teatre familiar amb espectacles per a infants i joves.

Fan la seva pròpia programació triant els espectacles que més encaixen en els seus objectius dins l'oferta de les companyies professionals (teatre, musicals, titelles, màgia, dansa, circ, pallassos...). Aquests són escollits tenint en compte uns criteris pedagògics; també són valorats per assegurar que siguin de primeríssima qualitat i temàtica diversa.

El seu principal objectiu és convertir als nois i noies, pares i mares, tiets i tietes, avis i àvies i tots els espectadors en general en autèntics crítics i coneixedors de la cultura catalana, i que alhora ajudi a desenvolupar diverses capacitats artístiques i culturals als més petits de la casa. 

Ser coneixedors de la cultura permet sentir-nos més integrats en ella i de la mateixa manera ens promou la comunicació i les interrelacions a tota la família i a la societat en general.

FA MÉS DE 30 ANYS QUE TENIM RIALLES A BLANES!
Hem portat més de 375 espectacles....
Han vingut un total d'uns 80.000 espectadors...
Hi han col·laborat més de 150 voluntaris...

Activitats programades aquest mes a la Biblioteca:

  • Del 2 al 28 de setembre
    Exposició de material de l'entitat a la Biblioteca
  • Divendres, 13 de setembre. A les 18.00 hores
    Inauguració de l'exposició i hora del conte a càrrec dels membres de Rialles
  • Dissabte, 21 de setembre. De 11.00 a 13.00 hores
    Taller de maquillatge a càrrec de rialles
  • Dissabte 28 de setembre. A les 11.00 h.
    Taller de titelles de Hansel i Gretel
Aquest taller servirà de cloenda de les activitats de Rialles a la Biblioteca  i d'inauguració de la temporada de Rialles, que comença l'endemà a blanes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!