dissabte, 21 de març del 2015

2n Cor de Maria, 2015


Aquest dijous i divendres ens han visitat els alumnes de 2n de l'escola Cor de Maria, i han pogut gaudir de la nostra visita estrella: "FEM DE BIBLIOTECARIS". Aquest any és l'any de les biblioteques i volem mostrar als nens i nenes del cicle inicial de primària en que consisteix la nostra feina.

Així que vam començar la visita quan la Isabel els va donar la benvinguda a la Sala Infantil i els va explicar el funcionament de la biblioteca, després van fer una visita guiada per tota la sala on van poder veure els diferents tipus de documents (llibres d'imaginació, llibres de coneixements, revistes, cd's, etc) i com estan ordenats.

Va ser molt interessant perquè han pogut veure que els llibres s'ordenen a través d'una etiqueta que tenen (teixell). Així, després d'una estona de llegir contes, van poder "fer de bibliotecaris" i van ajudat a la Isabel a endreçar-los tenint en compte els codis de la biblioteca. Cadascú va rebre la seva targeta de bibliotecari, i també van poder ajudar a reparar contes folrant i retallant i enganxant teixells..

Voleu veure com va anar?







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!