dimecres, 10 de febrer de 2016

Les aventures d'en Cebeta

Un dia més i una sessió del Club de Lectura Infantil més!

Quina alegria poder compartir amb vosaltres aquesta estoneta tant genial... 

Avui hem parlat del llibre "les aventures d'en Cebeta" i la veritat és que ha sigut una mica dens. Però us felicito per l'interès i les ganes que hi poseu.

Gràcies per formar part del club i no oblideu que el proper 11 de març us espero per comentar el proper conte.Per els que no heu pogut venir, us deixo un resum de la lectura.

 

Les aventures d'en Cebeta

Vet aquí un país amb pobles i ciutats, amb cases i trens, amb presons i zoològics, ben bé com qualsevol altre, però on la gent que hi viu són ni més ni menys que cebes, cireres, llimones, tomàquets, carbasses, maduixes... Per aquest país viatja el jove Cebeta, que més tard o més d'hora s'adonarà de la maldat del Príncep Llimona i dels seus Llimonorrots i s'hi enfrontarà, però amb quines armes... 

Gianni Rodari


Gianni Rodari 
(Piemont, 1920-Roma, 1980). Mestre i pedagog, va fer una intensa i llarga carrera periodística. El 1950 va començar a escriure per a la gent jove i les seves obres van ser fortament combatudes per les estructures educatives tradicionals. Més tard, però, tothom l'ha reconegut com el millor escriptor de literatura infantil que mai hagi donat Itàlia. El 1970 va rebre la «Medalla H. C. Andersen».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!