dimarts, 30 d’agost del 2016

Escrits de Food & Books

En aquesta edició del Bibliovacances demanavem als nens i nenes de 10 i 11 anys que inventèssin una història en la que apareixèssin les següents paraules:

Cuiner / Cirera / Forquilla / Blanc / Llibre

Mireu quina imaginació han tingut els nostres súper cuiners!!! 

Estem súper contents!!


Àlex Rueda
Hi havia una vegada un cuiner. Estava pensant una nova recepta amb una cirera i un llibre (el llibre no era per menjar). Llavors se li va caure una forquilla amb una cirera punxada i en caure al terra la cierara es va petar, en el terra blanc. Peró ara més que blanc semblava vermell.

Laia Ferré
Hi havia una vegada un cuiner vestit de blanc, que quan acabava d'esmorzar es sentava a un banc a baix d'uns arbres de cireres. La cirera els hi encantava a tot el poble!! Sempre el cuiner s'emportava un llibre per no avorrir-se, i quan l'acabava s'en anava a treballar. Havia de preparar una forquilla, un ganivet, una cullera i un got a cada taula.

Laia Farràs
Hi havia una vegada un jove que volia ser cuiner d'un gran restaurant. 
Un dia va decir que volia complir el seu somni i va anar a el casting de cuiners d'un estudi de televió molt famós. Quan va arribar a l'estudi es va adonar que etot era blanc i no li agradava gens. Va començar el càsting i va decidir cuinar pastís de cirera, a mesura que ell anava cuinant l'estudi anava recuperant els seus colors.
Quan va acabar i el jutge va provar el seu pastís amb la forquilla, l'estudi va acabar de recuperar els colors, i el van triar per el programa. El cuiner va descobrir que el seu somni es va fer realitat gràcisa a un llibre que va llegir de petit.

Jana Vilariño
Un cuiner va decidir escriure un llibre sobre una forquilla blanca que feia que els menjars fòssin bonissims, sobretot les cireres. El llibre va tenir tant d'èxit que va obrir un restaurant italià, que es deia La Forquilla Blanca.

Yasmina El Haouari
Hi havia un vegada un cuiner que tenia un barret blanc i un gran llibre de receptes. En el barret tenia una forquilla. Un dia li van robar una cirera, però la va recuperar gràcies a la forquilla màgica.

Guillem Gelpí
Hi havia una vegada un cuiner que sempre donava cireres per acompanyar a tot el que cuinava. Un dia va trobar un llibre, el va obrir i estava en blanc.
Va probar d'escriure, però ni amb llapis ni amb boli no funiconava. S'havia d'escriure amb una forquilla! Perquè era un llibre de receptes.

Arnau Crehueres
Hi havia una vegada un cuiner molt famós, Philippe, que es caracteritzava per ser dels més refinats del mòn. Ell mateix servia els plats, i mai no li queia ni una forquilla al terra. El seu davantal sempre estava net i era del color blanc més pur. I, el més important, oferia i feia tants plats que la carta del seu restaurant, Phillipe Deix, semblava un llibre.
Fins que el restaurant va tenir tants clients que ell sol no ho podia fer tot, i ja estava a punt de tancar quan un dels seus fills li va proposar que es busqués gent que volgués treballar per ell. I així ho va fer. No li va costar gaire, hi havia molta gent disposada a treballar al seu restaurant. Els va convocar a proves, i al cap d'una setmana ja tenia set cuiners i deu cambrers. Els cambrers eren veloços, i els cuiners no es descuidaven ni una cirera en un pastís que en duia cinquanta. En Philippe mai més no va pensar a tancar el restaurant.

 
"Tots els escrits s'han escrit tal qual han estat presentats"
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!