divendres, 19 de maig del 2017

Cornèlius i el rebost d'impossibles


Quina tarda més animada que vàrem tenir ahir!

Feia dies que no ens veiem i això va fer que tinguéssim moltes coses per parlar i explicar. De totes maneres també hi va haver temps per comentar el llibre "Cornèlius i el rebost d'impossible". Realment va ser un llibre que va agradar força i que ens va fer opinar sobre moltes coses.

Així, doncs, va ser una trobada molt entretinguda i profitosa.

Ah! Mireu quina cançó més xula es van inventar els nens/es del club... segur que quan l'escolteu us venen ganes de venir a la Biblioteca.

Gràcies nois per fer que cada trobada sigui tant divertida!!!



I ara mireu quina cançó!



Cornèlius i el rebost d'impossibles

Tort és un poble de muntanya amb una característica molt concreta: no hi ha res recte! Un bon dia hi arriben dos personatges peculiars, en Tobies, un nen, i el seu acompanyant, en Cornèlius, que té aparença de mag. Connecten ràpidament amb una nena del poble, la Mar, i el seu avi, que és cec però sap veure allò que és important en les persones i en les coses. Els nouvinguts inauguren un establiment fantàstic: un rebost d'impossibles, on la gent del poble troba allò que necessita, a nivell de sentiments, i hi deixa, a canvi, allò que li sobra. El rebost funciona molt bé, i hi passen la major part dels veïns del poble, que gaudeixen, durant un temps, d'una felicitat i un equilibri notables. Però la situació s'espatlla força, perquè no tothom entén ni troba bé la iniciativa, i perquè, malauradament, qui controlava la situació deixa de fer-ho i això porta conseqüències...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!