divendres, 6 d’octubre del 2017

Bru Artiac


Ahir si que va ser una trobada plena de petits-grans lectors!

Varem comentar el llibre d'Enric Gomà i quasi tots van coincidir en que havia sigut un llibre molt divertit, entretingut i fàcil de llegir. Un llibre on el narrador és el gos de la família (Grumoll) i on es viuen un munt d'aventures.

Una vegada comentat el llibre, va tocar parlar de la propera lectura. Aquesta vegada tocava una obra de teatre (la primera d'aquest tipus). Es van repartir els papers dels actors i vam fer una primera lectura de una part de l'obra.

En definitiva una tarda molt productiva i carregada de rialles i bons moments.








BRU ARTIAC. OPERACIÓ GERTRUDIS


L’àvia Gertrudis ha desaparegut. Això és dramàtic. No només perquè la mare l’estima força, sinó perquè els pares han decidit cancel·lar tots els plans d’estiu, agafar la furgoneta i anar al darrere de les poques pistes que ha deixat. El principal perjudicat d’aquest canvi de plans és el Bru, el meu amo, que en comptes d’anar a banyar-se i a tocar la guitarra amb els seus amics al Càmping d’Altafulla, li toca recórrer les contrades catalanes ficat a la furgoneta familiar, i enredar-se en sardanes i plats de crema catalana. En resum: unes vacances lamentables en família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!