dijous, 21 d’octubre del 2010

NPL - Llibres Recomanats Octubre 2010

Aquest són els llibres recomanats d'aquest mes en el Butlletí "NPL Informa":


Que bonic és Panamà

Janosch.
Oh! Que bonic és Panamà!
Hipòtesi; Kalandraka, 2010




Comentari:
Sempre és una bona notícia recuperar bones històries i grans autors. Janosch, és un dels que trobàvem a faltar en català, i hipòtesi i Kalandraka ens el retornen amb la publicació d'una història fantàstica, irònica, enginyosa i lleugera. Els més grans de 2 anys poden incorporar-la a la seva llista de lectures i de ben segur que hi tornaran en més d'una ocasió!
Marta Roig

Coloreart

Jolivet, Joëlle.
Emma llora.
Barcelona: Mtm, 2010.




Comentari:
Us agrada pintar? Aquells que siguin amats dels pinzells, les ceres, els retoladors,... tenen un món fantàstic per pintar. La il·lustradora Joëlle Jolivet, autora d'altres llibres recomanats en aquest butlletí com Un corazón que late, ens ofereix escenes espectaculars d'animals, persones, flors i plantes, cases,... a través del simple tras negre per tal que les omplim de colors, mentre juguem a descobrir el que s'amaga darrere les flors, i a l'altre costat de la finestra, a través d'algunes pestanyes.
Marta Roig

Animals
Pittau; Gervais.
Animals.
Barcelona: Cruïlla, 2008.

 



Comentari:
Un llibre gegant per a jugar a endevinar, reconèixer i aprendre els noms d'animals a partir del seu pelatge, la seva silueta, els seus ulls, les seves petjades. Interessant per als més grans, que creixen amb vocació d'investigadors i aquella fascinació desbordant pels animals.
Marta Roig




4 comentaris:

  1. Aquestes recomenacions, les teniu totes a la biblioteca?
    Gràcies

    ResponElimina
  2. Aquests títols es recomanen des del projecte Nascuts per llegir. Un projecte de promoció de la lectura per a infants de 0 a 3 anys, al que la biblioteca està adherida. Si quan surten publicats en el butlletí mensual no els tenim en la nostra col·lecció, els comprem perquè estiguin disponibles en l'àrea Nascuts per llegir que hi ha a la Sala Infantil de la biblioteca.

    ResponElimina
  3. A la sessió de contes en anglès del 12 de Novembre, poden assistir-hi nens més grans ( 7 i 9 anys)?

    ResponElimina
  4. "Kids & Tales" és una sessió de contes pensada per a la franja d'edat entre els 3 i els 6 anys, aproximadament. Els nens més grans poden assistir igualment, però és possible que s'avorreixin donat que la dinàmica del conte és per més menuts.

    ResponElimina

DIGUES LA TEVA!!