dimarts, 2 de novembre del 2010

Caca de Vaca

Us va agradar el conte?? Ens ho varem passar molt i molt bé!!! Varen venir molts nens i pares però....

mmm... em sembla que vaig trobar a faltar algunes de les vostres cares.... A veure si us veig a la propera activitat, eh?!!!

Bé, doncs tant pels que vareu estar amb la Marieta com pels que no aquí teniu un resum de l’hora del conte. A veure si em sabeu dir com és deia el conte que va explicar?

...   ...   ...   ...                                       ...   ...   ...   ...
      ...   ...   ...   Caca de Vaca!      ...   ...   ...
            ...   ...                                       ...   ...


Molt Bé!! Voleu veure les fotos??



Però... sabeu què?? La Marieta em va explicar un secret.
El voleu saber??
doncs... pareu bé les :

Caca de Vaca és un conte Peruà. La protagonista és una caca, sí sí, una caca. Una caca de vaca. Ara no us explicaré el conte perquè ja us el va explicar la Marieta, però sí que us diré que aquest és un conte dedicat a totes aquelles persones, nens, nenes, mares, pares, iaies, avis, oncles, tietes, germans, cosins... als que en algun moment de la seva vida els han dit que no servien per res.

La caca, ens diu a tots i totes que...

tothom té una funció en aquesta vida.

Com per exemple les portes o les finestres: són espais vuits on no hi ha res, però són precisament aquests forats els que ens permeten viure en les cases. Les portes ens deixen entrar i sortir, i les finestres deixen que entri la llum, que si ens faltés no podríem viure. Si en el forat de la porta hi hagués una cadira ja no podríem entrar i sortir. Per això la caca de vaca ens vol dir que tots servim per alguna cosa, tant les coses que es poden tocar com les que no.

mÉs cOsEs:
Si us enrecordeu, quan varem anunciar l'activitat de l'hora del conte en aquest bloc, varem posar una endevinalla, sabeu la resposta?

**Si poseu un mirall devant de la pantalla tindreu la resposta


Síiiiiiiiiiii!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!